Kalp hastalıkları için EECPS makinesi

Kalp hastalıkları için EECPS makinesi



Kalp hastalıkları için EECPS makinesi

eecp

 

EECP tedavisi nedir?
EECP, kalbin iskemik bölgelerinde koroner kan akışını arttırarak anjina pektoris için non-invaziv cerrahi olmayan bir tedavidir.EECP, kan akışını sağlamak için sonunda "doğal bypass" damarları haline gelen daralmış veya tıkalı arterler etrafında küçük kanallar açmak için kan damarlarını teşvik eder anginayı rahatlatan veya ortadan kaldıracak kalp kası.

Kalp hastalıkları için EECPS makinesi

 

Ayrıca yaygın olarak koroner kalp hastalığı, erkek fonksiyonel cinsel işlev bozukluğu, erken yüksek kan hastalıkları, yüksek kan şekeri ve zayıf kan dolaşımı, baş dönmesi, baş dönmesi, servikal spondiloz ve fiziksel yorgunluğa neden olmuştur.
Evde, hastanede, klinikte, rehabilitasyon merkezlerinde, fitness kulüplerinde vb.
 
Nasıl çalışır:
EECP yapılırken, kalçalı, alt uyluk ve üst baldırların etrafında bir dizi basınç manşonu taşıyan bir yatakta uzanacaksınız. EECP sistemi, bu manşetleri şişirip söndüren bir basınç kaynağı içerir, basınç, alt ekstremitelerinizden kanı hareket ettirir Kalbinize doğru EKG sinyali ile her iki basınç dalgası da kalp atışlarınızla zamanlanır. Kalp atışının rahatladığı andaki kalp atışının artması, kalbin gevşemesine neden olur. Kalp tekrar pompalanırsa, kelepçelerdeki basınç derhal çekilir. Bu, bacaklarınızdaki direnci azaltır, böylece kan kalpten daha kolay pompalanır.

 

Kalp hastalıkları için EECPS makinesi

 

Omay EECP özellikleri:
1.Compressor, Almanya'dan alman Gardner Denver, istikrarlı ve dayanıklı bir ömür boyu 50.000 saatten fazladır.
2.EECP makinesi için özel özelleştirilmiş vanalar, hızlı yanıt, düşük sıcaklık ve düşük çalışma gürültüsü, ömür boyu 25,000 saatten fazla.
3. Deflasyon ve şişirme süresi farklı hastalara göre ayarlanabilir.
4. Müşteri yönetim sistemi ile, her hasta verilerini kaydedebilir ve yazdırabilirsiniz.
5. "Gösterge fonksiyonu" ile, hastalar için tedavi yapmadan önce tüm sistemlerin düzgün çalışıp çalışmadığını otomatik olarak kontrol edecektir.
6.Real-time EKG ve SpO2 tedavi sırasında D / S oranını, tedavi etkisinin sezgisel gözlemini gösteren, tedavi fonksiyonunu izler.
7.Isı ve ısıyı azaltmak için bilimsel tasarımlı sistemi benimser.
Enerji tasarrufu için 8. Yüksek verimlilik manşetleri: düşük basınç yüksek tedavi etkisi yaratabilir
9. uyumlu ve dayanıklı endüstriyel bilgisayar kabul
10.Stable yazılım sistemi: Gömülü yazılım sistemi, virüs saldırı yapamaz.
11. Sırtlığın açısı hastanın fizyolojik durumuna göre ayarlanabilir.
12.Omay EECP: CE, ISO13485 ve SFDA var.

 

Kalp hastalıkları için EECPS makinesi

 

Omay EECP özellikleri:
1.Tedavi sürecinde kontrol, bilgisayar tarafından (otomatik tedavi edici makine) yürütülür, bu da çalışma sürecini basitleştirir.
2. Hastaların EKG ve paulse sinyali özel modül tarafından işlenir. EMI için tasarlanan kablo tesisatı, mükemmel devre performansı, yüksek stabilite, anti-parazit kabiliyetini kullanır.
3. Yüksek kaliteli parçalar ve bileşenler, tüm cihazın güvenilirliğini sağlayan solenoid valf ve hava kompresörü gibi bu EECP makinesinde kullanılır.
4.Kullanıcılara zararsız olan LCD kullanır. Ayrıca, tüm ekran alanı sadece hastanın adını gösteremez, aynı zamanda gerçek zamanlı EKG dalga formu, nabız, kan oksijen doygunluğu, tedavi basıncı gösterebilir ve tedavi sürecini etkilemeden gözlem için tüm ekranı dondurabilir ve saklayabilir.
5.EECP tedavisi yaparken, Omay EECP makinesi, diyastol dalgası ve sistol dalgasının tepe ve alan oranını otomatik olarak ölçebilir ve hesaplayabilir ve tedavinin etkisini değerlendirmek, analiz etmek ve özetlemek için gerçek zamanlı görüntüleme yapabilir.
6. Otomatik güvenlik koruma çeşitli var. Hastaların kalp hızı çok hızlı veya yavaş büyüdüğünde, atım çok erken ya da uygun olmayan düzenleme nedeniyle egzoz çok geç, hastaların zarar görmesini önlemek için koruyucu önlemler alabilir.
7. Kelepçelerin ve yatağın bağlantısı, zehirsiz, aşınma direnci tüpüne ve toksik olmayan metalik olmayan ek yerlere dayanır. Operatörün kurulumu ve bakımı için uygun olan tüp ve manşonu takmak ve sökmek basit ve hızlıdır.
8. EECP yatağının içi, shakeproof ve gürültü azaltıcı malzemeler kullanır. Sorunsuz ve sessiz çalışır.
9. Calves, alt ve üst baldırlar için farklı boyutlarda Manşet.
Tedavi seansının ayarlanması için Tedavi Zamanlayıcısı sağlanmıştır ve cihaz “set” süresinin bitiminde otomatik olarak durur.

 

Şirket Detayları:
Omay Medical Technologies Co, Ltd 2008 yılından bu yana EECP üretiminin bir üreticisidir.
"Müşteri ilk, kalite önde gelen" kuruluşundan beri bizim hedefimizdir. Firmamız professioanl tasarım ekibi, deneyimli yönetim, mükemmel satış sonrası servis dönemi, Ar-Ge ve QC ile donatılmıştır. Tüm üretim süreci kesinlikle ISO9001 kalite standartlarını takip eder ve bizim EECP CE var , ISO13485, SFDA ve Serbest satış sertifikaları.
 
Baş mühendisimiz Dr.Zhou, kalp yatışı ve biyomedikal mühendisliği doktorası olan bir doktora tezi, Doktora öğrencisi olarak 1995 yılında Yat Yat Üniversitesinde ve 1998'de Pro.zheng zhen sheng ile öğretmenliği yaptı (Pro.zheng zhen sheng babasının babasıdır). Dünyada EECP, Vasomedical EECP makinelerinin tasarımcısı ve hissedarı).
 
Istikrarlı performans, düşük çalışma gürültüsü, mükemmel tedavi etkisi ve satış sonrası hizmet hızlı tepki dayanarak. EECP hem yurtiçinde hem de yurtdışında çok iyi satış ve yüksek itibar zevk
Hindistan, Maylaysia, Endonezya, Irak, Nijerya, İsrail, BAE, Bangladeş, İngiltere, Pakistan, vb.
 
Almanya'dan ithal edilen ileri teknoloji, rekabetçi fiyat ve yüksek kaliteli aksesuarlar Omay'ı sizin için en iyi seçenek haline getirmektedir.

Kalp hastalıkları için EECPS makinesi

 


Product Tags the ecp          .ecp          ecp it          ecp          renew ecp machine price          natural bypass ecp machines          ecp machine price in india          cardiovascular instrument ecp machine          ecp machine for heart care         

INQUIRY

Contact us for all information about the product


click here to leave a message

leave a message
If you are interested in our products and want to know more details,please leave a message here,we will reply you as soon as we can.